dimecres, 23 de juliol del 2008

Tokyo Tower

Avui tampoc m-he llevat a l-hora que volia... i he hagut de recliclar el dia fent altres coses. Me n-he anat a la Tokyo Tower, una replica de la Torre Eiffel pero, segons la meva guia, la meitat de pesada i una mica mes alta.
Te dos miradors, un a 150 metres i l-altre a 250. M-ha anat molt be per veure la ciutat des d-un altre punt de vista. Fins ara l-havia vist des de l-Ajuntament de Tokio (mes al mig de la ciutat) i des d-Odaiba, una illa artificial, que estava massa lluny.
Ha coincidit amb la posta de Sol i he pogut trobar una llum molt bona per fer fotos. M-encanten aquestes penombres de l-horitzo, una caracteristica comuna sempre que he mirat Tokio des dels punts mes alts. No se si es nomes boira o tambe es polucio, pero li dona un punt tenebros i molt urba, una mica Gottham City, que m-agrada molt.
Fins la propera!

2 comentaris:

Elisenda L. ha dit...

Ei!

Veig que estàs passant de la crònica social de les primeres setmanes al pur estil de reportatge periodístic!!!! Sobretot en el vídeo que has penjat del poblet "estil S.XIX", en el que vas narrant en veu en off! (ni idea de si es diu així...). Llàstima que hi ha un moment que passes entre una paret i un camió (o algo semblant), i molta perspectiva per veure gran cosa no tenim, però vaja.... ;-)

Molt bonic i interessant tot plegat! Guardaré el que vas explicant com a "guia alternativa" per un possible futur viatge al Japó! jijiji

UN PETÓ!
Eli

Omar ha dit...

Jajaja! He d-anar combinant, no? Mes que res, que molta cronica social ara mateix no hi ha... Per explicar que hem anat a dinar a un lloc, o hem estat en un altre lloc xerrant...

Depen molt del que per mi es important a cada moment. Quan vaig coneixer els de l-academia parlava mes d-ells que no d-on havia anat; almenys les fotos que posava eren mes d-ells...

Lo de Kawagoe es pq hi vaig anar sol, i lo de la Tokyo Tower tambe. Ara tornare a quedar amb els de classe, que des d-abans d-ahir que no ens veiem! Piro a dutxar-me!!!

Mata neeee!