dimecres, 16 de juliol del 2008

FOTOS!

Si feu click la veureu millor. Si voleu veure la descripcio de cadascu, aneu aqui. Si voleu veure la resta, ja sabeu, pero potser us facilito la vida si nomes voleu l-exposicio. Cliqueu aqui. Pero si voleu entendre qui es cadascu, millor a partir del primer link i aneu canviant.
Ah, estic a Shinjuku!!! D-aqui a 4 o 5 hores tornare a entrar, pero llavors no crec que torni a escriure fins divendres o dissabte, aixi que... cuideu-vos!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

la setena començant per l'esquerra té pinta a pivon de la parra.. baba.. omar enveja

Omar ha dit...

Jajajaja!!! Doncs si que ho es. Es la Lee, taiwanesa, i anava a classe amb mi. Dic "anava" perque aquesta setmana ja no ha anat i, a mes, perque avui he tingut l-ultim dia de classes!!! Ja no hi tornare mes... almenys a fer classe. Obviament hi anire a la 13:10 quan surten tots. Realment de taiwanesos, aqui no es veu, pero a l-escola hi ha un bon pack!! Esta ple! Es el pais majoritari de carrer.

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJA la cara de "I love this face"!! XD.

I putaaaa per la model japonesa de blanc de Yoyogi!!! Vull el book sencer!! :oP. [m'encanta q la Rosa no entri mai al teu blog, així després no hi ha represàlies :oD].

Anònim ha dit...

Aixo et penses, guapo.

Anònim ha dit...

Espero que sigui en conya.. perque sino... VAYA PILLADAAAAAAA!! XD

Anònim ha dit...

Jajajaja!! Doncs nosé, intentaré veure-la avui... i si només arribar em fot una cleca doncs sí que serà ella!! XD.

Ho sabreu dissabte a la nit, si tinc una galta vermella o no :oP.

Anònim ha dit...

Bones Omar, espero que estiguis disfrutant al màxim!

Aquella Rosa no era jo però aquesta SI... eh Dani??? Em sembla que hi ntraré més sovint...Boníssim a qui hagi estat, per cert!

Dani, després parlem... [wicked laugh] ;)

Omar ha dit...

Jajajaja, obviament he sigut jo. XD