dilluns, 21 de juliol del 2008

consciencia de que es va acabant...

Hola a tots!!! Avui no ha sigut un dia molt animat, pero bueno, la cronica us la faig. Avui tornava l-Eneko de Kioto. Feia 5 dies que no ens veiem, i hem quedat. Hem anat a dinar, prendre algo i a un karaoke! Era el seu comiat perque dema torna a Barcelona, i l-ambient de comiat se m-ha apoderat durant un instant... Ha estat be per comencar a ser MOLT conscient de que em queda una setmaneta... Que aqui no paro de passar-m-ho teta i tal, pero ha estat be com a presa de consciencia. Tot s-acaba.
Aixo ha estat el meu dinar. "Miso raamen o hitotsu onegai shimaaasu". No havia esmorzat i no m-ho he pogut acabar!!! Vaaale, m-ha quedat una mica de sopeta al finaaaal, pero es que estava PLE de fideus!!! De ramen, vaja. No es veu la proporcio, pero era un puto bol! Quant m-ha costat? Racaman paradise: 3,10 euros! XD I love this country.
Despres hem anat a un bar a passar l-estona, i ens hem fet les classiques fotos pel record... Li he comencat a explicar a la Yuki (en realitat es diu Suu Hee) el famos "Setze jutges d-un jutjat" i li ha fet molta gracia i ho intentava dir... Ha sigut molt bo quan li hem explicat el significat. Despres tant ella com l-Angela ens han explicat tambe algun "trabalenguas" en italia i corea... El que era en corea era IMPOSSIBLE de dir! :oO
Hem seguit fent-nos fotos.. Avui no us queixareu, que les fotos son fresques d-avui, eh? ;o) Ale, actualitzacio al blog i fotos pujades alhora! Que m-esta passant!?!? XD Finalment us deixo amb el millor... Perque veieu com es el Che "en su salsa", aquest video esdel karaoke... No anava begut, ell es aixi!!! Es un riure constant de tio!! Imagineu-vos el dia de Roppongi... XD XD XD La Chin te un video del Che ballant que casi l-estic amenacant perque me l-envii... EPIC!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueeenu tranki!! Aprofita-ho al màxim i no et rallis! Això si, ara hauràs d'optimitzar el temps... pots fer una llista del que et falta veure i que no t'ho vols perdre per res del món!

Per exemple... tornar al lloc de "mafia!" al costat del nostre ryokan!! XD -ja sé que et queda a tomar-.

Amb la de gent que has conegut amb 3 setmanes... pensa que encara pots conèixer 1/3 més del q portes!!

Si et demano un souvenir me'l podries portar? Has vist alguna armadura de l'Alphonse Elric o q? ^_^

Omar ha dit...

He de tornar a Asakusa (encara no hi he anat), pero no crec que passi per davant del Pub Aloha!

I no, no he vist gran cosa de FullMetal Alchemist... En canvi, de Musculman hi ha MIL coses a tot arreu!!! No entenc per que. A la meitat dels pachinkos que veig hi ha coses d-Evangelion, i a l-altra meitat de Musculman! :oO

Ja m-he fet una mini llista... Pero ultimament em sobo i em llevo mes tard del que voldria... em sembla que el cos em comenca a passar factura... A veure que tal dema!

Una abracadaaaaaaaaa!