diumenge, 2 de desembre del 2007

@niversari

Avui estic d'aniversari. Bueno, ahir aquest blog va arribar a 100 missatges publicats (aquest és el 102...) i, vist el que han trigat a passar, que avui és 2 de desembre i vaig començar aquest blojjj el 29 d'agost (què lluny queda ara!), trobo que 3 mesos són suficient temps com perquè 100 missatges tinguin la seva importància. I, vist la tònica habitual de molts bloggers, que actualitzen un cop cada...., bueno, que casi ni actualitzen, (i no vull assenyalar a ningú... :oP)també és més important celebrar els missatges que no "fa 3 mesos que tinc un blog" "...i no l'actualitzo JAMÁS". :o)
Però també és cert que no l'actualitzaria tant si no sabés que hi aneu entrant, perquè és veritat que desmotiva molt entrar freqüentment en un lloc que sempre està igual, així que arigatou gozaimasu per anar entrant per aquí!
happy birthday!
Per acabar, oj que no li hagin donat la Pilota d'Or al Messi, però estava bastant cantat...
  • Kaká (A. C. Milan) - 444 punts
  • Cristiano Ronaldo (Manchester United) - 277 punts
  • Messi (F. C. Barcelona) - 255 punts

Llàstima... 4art ha quedat Drogba (108 punts), 5è Pirlo (41 punts), 6è Van Nistelrooy (39 punts), 7è ni puta idea i 8è...... Cesc! (amb 27 punts).

Així que, re, ni puta idea aquests de la Pilota d'Or...no...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Omar!!

Una de les claus de l'èxit del blojj és, apart d'actualitzar sovint, que generalment sempre q poses algo sorpèn, motiva, emociona, o alegra una mica el dia! ^_^

I tb s'ha creat com un nou "foro" on pot entrar tothom i dir la seva...

Té pinta q seguirem entrant a diari (o casi) por estos lares!

Omar ha dit...

M'alegro d'alegrar el dia, valgui la redundància. Això encara em motiva més! :o) Ja sabeu que normalment són frikades, tonteries, algun muntatge, però sí que és veritat que intento que no sigui el típic blojjj en què només el que hi escriu sap de què cony està parlant, una mica "yo a mi bola" i la resta una mica ¬¬¿. Jo sóc "frikada explicita lover's" ^_^ (més alguna història particular de tant en tant) :oP

Bernat ha dit...

Totes les històries i/o anades de vola que poses sempre tenen un caire maligne? A què serà?