dimecres, 19 de desembre del 2007

Enemigo Racial VI

Explicació per a no-frikis: és un monstre del Final Fantasy 8 que es diu "Malboro" (i no és una marca de tabac, tot i que sigui una planta XD) El tema és que quan t'atacava feia una putada molt gorda: només començar t'inutilitzava tots els personajos! Llavors no el podies matar i havies d'estar "un ratito" esperant a que et reaccionessin mínimament per fugir. Com podeu entendre, aquesta circumstància era un pou... ...per qualsevol que no tingués un objecte que es diu "cinta", que feia que no t'afectés. Eh, Dani? XD En aquest video es veu una mica la "putada", tot i que s'ho salven bastant... Diguem que normalment el que et passava era estar com el de la dreta (Zell): malalt, enverinat, adormit, a 30 segons per petrificar-te, confós... I el pitjor és que no podies fer res més que esperar.
Però jo, com que tenia la "cinta"... XD

Igualment, és un "enemigo racial" indiscutible....

2 comentaris:

Anònim ha dit...

TAAAAAAAANT ENEMIGO RACIAL!!!! Vaya conyazo, en sèrio! I la puta cinta... vaig deixar tantes hores el PC encès amb algo q aguantés el teclat pq el puto chocobo l'aconseguís... y nada de nada! God Bless the Final Fantasy VIII Trainer ^_^ [si algun dia me'l torno a passar SEGUR que serà per PC i fent trucos, sudo d'haver de fer levelups de personatges i de GF's!).

Tard o d'hora... tard o d'hora ho faré :oÞ.

Omar ha dit...

Jajajaja, ho sabia! Per mi també era enemigo racial (oj pq després d'aconseguir fugir havies de curar els personatges d'alguns estats que duraven més enllà del combat...), però ja saps que aconseguir la Cinta amb el joc del Chocobo va ser una de les potres més descomunals que he tingut mai ^_^

I, sí, God (jew) bless the FF8 Trainer. Jo si me'l passo again òbviament serà per PC (i no només pel Trainer) :oP

Jo més tard que d'hora ho acabaré fent, però seeeempre després del 7. ;o)