dijous, 1 de novembre del 2007

XIII Saló del Manga

Konnichiwa! (o sea, hola!) Aquesta tarda he anat amb Danieru-san al Saló del Manga. Coño, ja van pel 13! I pensar que recordo quan van fer el primer... Ara, també recordo l'últim cop que hi vaig anar, amb el Dani també (cómo no!) i amb el Gerard del CIC! Amb lo que calculo que això màxim debia ser a 1er de Batxillerat, o sigui, l'any 2000! Ens hem fet una mica més venerables des de llavors! Doncs bé, la foto de dalt és la del cartell del saló, potser la veieu aquests dies per Bcn. Les de sota, dos són les FRIKADES que m'he comprat... No ho he pogut resistir! I l'altra és pel Dani, que l'he trobat a la pàgina oficial del saló i la tia del Tomb Raider ens ha donat paperets (ara, com estaven les del Norma... DIOS! Una japonesa espectacular i l'altra amb un escot que també oh-my-god!) Danieru-san s'ha comprat una samarreta amb el Soryuken del Ryu de l'Street Fighter (quin altre Soryuken hi ha?), amb la xuleta dels moviments que s'havien de fer per fer-lo!! Al final ens ho hem passat bé, ho recordava moooooooolt més cutre!! També m'ha fet molta gràcia una samarreta que deia: "Me he pasado todos los Final Fantasy".
aleeeehop!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Boníssssssima la samarreta!! I tinc ganes de vere la del Dani!!

I com que quin Soryuken hi ha a més? el Ken que deia?? ;p

Omar ha dit...

Noooo! Òbviament només hi ha un soryuken! ;) Era una pregunta feta expressament per la obvietat. :oP

Anònim ha dit...

Llàstima q la camiseta del'Armstrong valgués 25€ que sinó me la comprava saaaaaaaaagu!!!

El Saló realment m'ha molat, l'any que ve crec que hi tornaré segur (i si m'acompanyes tu, millor ;o)).

La camiseta ja la veureu, tot i q la talla... una mica somos los justitos! (tot i q me la puc posar).

Ja he vist q el Barça ha quedat 1-1... què tal el gol del Gauxu?

Omar ha dit...

Crec que t'acompanyaré, en efecte... :oP

El gol del Gauxu bastant bé!!! PER FI un gol de Ronaldinho de jugada personal; li fan un pase en profunditat, CORRE, sí, CORRE i quan surt el porter li fot un xut creuat bastant bo (en sèrio que feia EONES que no li veia fer algo així de útil!). Sempre gols de falta i penal OJ!

Llàstima que el Barça estava caca en general... No fotent perill... Messi estava una mica a la parra, per això (és a dir, no ho va fer malament, sinó que, com tots, no estava per guanyar el partit).

Ah! I 11 còrners I-N-Ú-T-I-L-S.