dimecres, 28 de novembre del 2007

Dissabte 1...

Doncs això! L'hora és ?, però millor que quedem relativament d'hora, per la tarda, perquè sinó després es fa tard i hi ha qui "me voy a dormir", no vull assenyalar a ningú... ^_^¿

Ganes de quedar i riure una bona estona!!!
yeah!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJJAAJA!!!!

M'encanta el fotomontatge a lo Franz Ferdinand!! - i els gats tb eh? :oÞ -. Per mi d'entrada bé, i ja m'agrada que sigui quan abans millor. Jo proposo quedar ja per dinar, així estem SEGURS d'acabar la partida (i així tb podem sortir amb el Niko per la nit, digo yo!).

Estic per fer-me un personatge nou, no m'agrada tenir-ne un de "ja fet", em motiva menys. De quin nivell érem? I la raça obligada era elfo-què?

Omar ha dit...

Nivell 10, Elfo Lunar

Em sembla bé quedar per dinar, però el Bruno ALIGUAL pot ("hoy toca Rus" mode on), això vol dir que com a màxim podrà a les 7 o porai (digo yo)... No sé, podem començar abans també, (a les 5 o així), ja posaré coses més "per entretenir" al principi i ja està...

I lo del Nico em sembla bé, però jo pensava que sortíem divendres! :oP

Anònim ha dit...

A mi em sembla bé qualsevol dia.. lo del divendres era per lo de l'homo-natge a Queen, però si pel dissabte es pot invocar.. perdo.. convocar a més gent.. m'és indiferent.. ok?