dijous, 6 de setembre del 2007

"Vicio y subcultura"

Si hi hagués d'haver un temple Sith a Barcelona, segurament seria als soterranis del Gigamesh, encara més endins, a les catacumbes, on esquelets d'antics reis es barallen amb frikis amb espasa làser i bíblia de J.R.R. Tolkien al braç dret, òbviament, el més curtit per l'ocasió. Si us voleu endinsar literalment en olors indescriptibles, barrejar-vos entre espècies diferents o comprar "componentes de conjuro", ja sabeu on anar... ;o) Vicio, vicio, subcultura... Què sona pitjor? Juntes formen una harmonia tal que (Pini dixit) torna subcultural el vici i viciosa la subcultura. Biblioteca de lo arcano, ajenos por allí y por allá, refugi de frikis sense Saló del Còmic, de la Fantasia o maratons de rol i frikades varies. Orgull friki!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJAJAJajajAJjajajAjaJajajaJajAjajajAjajAJaJAJJAJAJAJAJAJAjAJjajaJajaJajaJaAjAjAJAJaJAJAJjaAJajjaJajajaJajAJajJAJAJAJAJAJAJA!!!!!!

[HOLA com he rigut!!!! Ha quedat clar no?]

Bernat ha dit...

Joder omar! Realment trobes coses un huebo de freakis eh? set valora l'esforç :p..

Omar ha dit...

jajajajajajajajajaja!!!! M'ha costat molt trobar una foto del logo del Gigamesh "decent", perquè a vegades no posa "vicio y subcultura", sino "ciencia ficción, fantasía" i no sé què més. La foto es veu malament perquè era mooooolt petita i l'he ampliat com he pogut.

Ja sabeu com seria un venedor de la Gigamesh i una Sailormoon si es fusionessin per pohtala [les arrecades del Goku i el Vegeta] XD

M'encanta també la pose victoriosa. Orgullo friki total!

Algo del Gigamesh havia de caure.......

Anònim ha dit...

sabeu què és el que m'agrada més dels vostres blogs?

Doncs que tots us l'heu fet en plena època d'examens, que és quan més temps lliure tenim XD.

Omar ha dit...

jajajajaja!! Tota la raó, Dani.

I nostamal lo que actualitzem (temps restat a l'estudi...) :oP

Bernat ha dit...

Jajajajaja! Que crack dani! Obviament s'han de buscar excuses per no estudiar no?