dimecres, 12 de setembre del 2007

Mario homo

Holaaaaa. Perdoneu que ahir no actualitzés, ni abans d'ahir, però entre que vaig fer un examen i que vaig dedicar el dia a "no fotre res" i que ahir havia de recuperar i ja em vaig llevar tard...
Aquesta és la cara que li queda al Luigi després de que el Mario li ensenyi "un dibujito que he hecho"... de lo más normal.
INCEST!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Asquito!

Tot i q la cara del Luigi mola... la primera imatge és HORRIBLE!!! "y espera a que te meta la seta por el culo".

Per cert, primera dada rolera del meu personatge: Guerrero/Bardo nv.4/4. Alguna proposta de nom d'Elfo Lunar? Sinó m'acabaré posant "MyDownloads" XD.

Nota pel Niko: Vaig tenir un personatge q es deia Shared(Folders)

Omar ha dit...

Jajajaja, MyDownloads està bé! XD

He llegit McDonald's al principi. :oP

Mola bardo! Ara, maligno, no? (ni idea de com és)

Anònim ha dit...

sí sí, maligno i... juguetón!

Pregunta:
Sé que la bastarda per portar-la a 1 mà cal tenir la dote. Però si la vull portar a 2 mans, puc agafar la soltura i la especialización? [per ara he fet q sí... sinó ja gastaré la dote per portar-la a 1 mà].

D'altra banda he agafat la dote d'Elaborar Poción, ja q tinc com a conjur curar heridas leves/moderadas... i llavors les pocions d'aquest tipus surten a meitat de preu. Suposo q a partir de la 2a partida, si en el grup hi ha bon rollo, tothom se'n pot aprofitar.

Omar ha dit...

Primer, et pots pillar soltura d'una arma de la qual tens competència. La Bastarda és exòtica, però segons la descripció de l'arma, només si és per portar-la a una mà. Si no, diu que es consideri "arma marcial". O sigui que no et cal la dote.

Ara, si en un moment puntual vols portar escut, per anar amb la bastarda tindràs un -4 per no tenir competència.

Això normalment no passa, és específic d'aquesta arma.

I lo de elaborar poción uo!! :D Jo encara he de mirar equipo... with the caaalm (tot i que m'ENCANTA que per ser monje em peto mirar armadures i armes... menys feina!)

Bernat ha dit...

Omar qui fàstic de foto en serio! És mega horrible! Per altre banda, sabeu que si jo no soc mag no hi ha mag oi? En fi, aviam si algú es posa saber arcano i tal..

Bernat ha dit...

QUEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! http://es.youtube.com/watch?v=0z0Q6aJMMlM&mode=related&search=

Anònim ha dit...

omar actualitza ja! Q sinó cada cop q entro veig el puto Mario amb la mà als pan.... pantalons d.... del... Lu.... Lui....



PUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!!