dimarts, 15 de gener del 2008

1 de 4

Sembla que fa dos dies de la primera foto... Joder, vaya Barça teníem llavors... L'ombra de Ronaldinho encara era més petita que la seva figura, Eto'o no parava, Messi apuntava alt... I ara per ara un NPI, l'altre lesionat (tot i que ja s'acaba), temps sense veure'l, por a més lesions... i l'altre directament se les pira! Buaaa, i ara aquest Barça què? Si no fos per Bojan, Henry, Iniesta... Pels que deien que 4 cracks eren massa.... avui per avui només n'hi ha un! Total:
Que segueixi així! Que la Copa del Rey no és reeeeee, però al Sevilla se l'ha de guanyar però ja! Que això d'anar renunciant a títols comença per descartar les chustes però al final ens quedem amb RES.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sigui com sigui s'ha de guanyar el partit (res de 0-0 i passar pel gol-average), però tb sobretot.... que no posi a Iniesta a la banda dreta, que allà no en sap! I que Eidur sigui titular.

L'únic q em sobra últimament és el Xavi... màxim q jugui la 1a part, però que després surti Deco a demostrar que encara té algo a dir.

El partit d'avui és com la "revàlida" del Madrid: si es perd és un "tot a la merda", i si es guanya es podria dir que "progresa adecuadamente pero que no se duerma".

Omar ha dit...

Síiiiiii Guddy últimament molt bé en general, i Deco espero que jugui bastaaaant, que torni a pillar el ritme, pq quan juga bé Deco el Barça s'imposa... ...i tard o d'hora els xuts surten bé!

Jo crec que el partit d'avui és un "vaaaaaa" que, si no, serà un "això ja és un ojjj que comença a anar tot a la merda", Roñaldinho seguirà igual de pou i tot serà una meeeeeee.

Així que, vaaaa, optimisme!