diumenge, 30 de març del 2008

fins la punta de...

És de l'Sport.
Dios... quina vergonya d'equip... A final de temporada, mitja plantilla a la puta calle pero YA. Si per un miracle acabem guanyant així la Lliga, ho sento però no ens la mereixerem. Ah, i algú ha vist a Henry? Porta 2 partits seguits jugant 90 minuts, però jo ni el veig...
I Deco? "Però si encara està al Barça!" I Márquez? "Hòstia, ni me'n recordava!". Roñaldinho fora pero yaaaaaaaa, Renry tb... La-liem Thuram tb... I, si us plau, algú li pot recordar a Eto'o que és bo desbordant per velocitat, no en l'1 contra 1??? Joder, que el Barça no és ni una ONG ni un geriàtric a on las viejas glorias venen a jubilar-se!!!
LFP? FLP: Fins La Polla

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Deco s'està recuperant de la pallissa que li va fotre Gudjohnsen quan es va enterar de que s'havia tirat a la seva dona.. (rumor de 3ª mà..) i no poden portar a Ronaldinho a les convocatòries, perquè com fessin un control antidopping donaria positiu en coca.. i al Barça els hi cauria el pel.. que es veu que alcohol ja no veu, però lo altre fins les orelles.. (rumor del mateix lloc) i els pares de Messi (veient el merder que hi ha, perquè són veïns del primer i el segon a Castelldefels..) se l'han endut a Argentina per que es recuperi de la lesió.. i perquè encara s’està recuperant de l’addicció a l'alcohol que va tenir no fa gaire.. recordeu una estada a Argentina fa potser mig any per un "esquinç a un dit del peu?" (aquest últim bé d'una altra font.. però ja fa un temps..)

Tal qual m'ho han explicat, no m'invento res (és cert que a vegades exagero, però aquest cop és literal..), i concorda bastant en perquè Deco ni tant sols apareix mai (algú recorda quina lesió te?) i Ronaldinho corre i entrena (vaalee, a vegades..) però no és que no jugui, és que ni tant sols el convoquen! (per les “molesties”)

Anònim ha dit...

Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça Puta barça

Anònim ha dit...

Joder Nicolau, i aquesta 3a mà d'on coi surt??? Pq lo del Gudjohnsen-Deco ho trobo molt bèstia... lo de la coca del Ronaldinho sí que ho veig més creïble, però... lo del Messi? Alcohòlic?? o_O.

Què faria jo? Està clar que Thuram fora, jo crec que el Marquez es vendria bé a l'Atlètic de Madrid (tenen molts problemes en defensa desde q el Pablo està pájaru), Ronaldinho fora (si es ven, guay, sinó per 1€ en plan Rivaldo), Zambrotta al Milan q ja deien q el volien casi pel mateix preu q vam pagar, Guddy al Newcastle, Deco al Chelsea, Edmilson es retira del futbol, Henry a donar classes al Barça B, Iniesta entrenant TOT EL PUTO ESTIU chuts a porteria, i que Abidal i Milito facin el que sigui per ser els del Lyon i Saragossa.... i només faria 1 fitxatge però en plan estelar, un C.Ronaldo, Kakà (ara és 10kilos més barato que l'any passat) o fins i tot Daniel Alves o Cesc....

... vosaltres què farieu?

Anònim ha dit...

a veure...
segueixen a l'equip. Tots els canteranos menys giovanni(el venem per uns 10-15 kilos).
lo demés me la pela. Hem d'intentar ser un equip fruit de la cantera + 2 o 3 cracks, pero crack cracks, per mi milito seria un crack.

ara direu, apa que dius, la cantera no pot cobrir un equip.PErò mireu. Valdés, puyol, xavi, iniesta, messi, bojan,+ milito+etoo+2 cracks més.

Al final, els de casa són els únics que donen la cara.

Puta barça

Anònim ha dit...

Jo estic mig d'acord, però hi ha posicions que a la cantera LI COSTA.... per exemple... LATERAL!!! (Puyol no conta, al 1er equip ha jugat mààààxim un 15% en aquella posició). I jo em quedaria amb Abidal i Yayardo, tot i que no són cracks-cracks.... són 2 negrots que fan feina.... i al Barça li faltaven negrots q féssin feina ;o).

Omar ha dit...

Joder quin debat!

Nicolau, t'has superat en "rumore rumore"! ;o)

Estic bastant amb el que dieu: tots fora menys els de la cantera i els útils (Eto'o, Abidal, Milito, Touré), i a partir d'aquí:

·lateral dret pepino

·mig centre pepino (si hem de vendre a Xavi per fer el trueque però val la pena... endavant)

·un davanter pepino, però no en plan Henry o Ronnie, no...

I la pasta? Vendre Zambrotta, Márquez, Ronaldinho, Henry, Deco, Edmílson (si el vol algú), Oleguer, Sylvinho, Giovanni, Gudjohnsen. Són 10 jugadors a vendre per fitxar-ne 3...

L'única putada és que tindríem mitja plantilla menys, i tal com estan les lesions... :oP Òbviament caldria fer algun fitxatge "normalet" extra, tipo Giuly en el seu moment...

Anònim ha dit...

jo fitxaria a bisbal

Omar ha dit...

Jajajaja!

Doncs jo abans al Concha!

Tot i que potser acabaria jugant alhora tb a l'Espanyol, al Sevilla... XD

Anònim ha dit...

Jajajaja els últims 2!!!

Jo compraria un ojeador de juvenils... i em posaria a la busca i captura del PUTO GITANO DE LES MITGETES NEGRES de la lliga de l'any passat.

D-I-O-S